Kesäunelma

1dl vanilliinikreemijauh.

20g marjajauhetta

4dl vettä

2dl kuohukermaa

  Sekoita kreemijauhe, marjajauhe ja vesi. Anna vetäytyä 20 minuuttia.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä vanukkaaseen. Koristele marjoilla. Nauti Kuusenkerkkäsiirapin tai Tervahunajan kera!

Ainekset voit käydä ostamassa Kurkimäen lähikauppa

M-Kotipesästä.

          Vink,vink!

www.hevipussi.fi -sivulta voit tilata ekologisen hedelmäpussin. Tuloksia saamme aikaan pienillä teoilla. Säilytä luonto, myös tuleville sukupolville.

         
Kurkituuli / KurDesign | Tiina Virta | Puh: 040 559 1723 |

Elämä on nauttimista varten. 

  

Monelle erikoisruokavaliot asettavat haasteita maukkaan ruuan valmistamiselle. Itselläni on suurimpana rasitteena saada suolaton ruoka maistumaan "syötävälle". Olen löytänyt avukseni Kotigastronomin tuotteet ja voin lämpimästi suositella niitä kaikille herkkusuille.

Käytetyimpiä tuotteita perheessäni ovat keitot, pata-ainekset ja dippikastikkeet. Ne ovat helppokäyttöisiä, muunneltavia ja edullisia etenkin lapsiperheiden käyttöön. 

Esimerkiksi sitruunatilli-dippikastikkeesta teet ihanan lohipiirakan ja savulohikeitosta nopean ja herkullisen kalakeiton. Tomaatti-vuohenjuustokeitosta tulee ihana parsakaalin ja/tai kanafilesuikaleen kanssa.

Tulisen ruuan ystävälle suosittelen TexMex-pataa.

Perheessämme lisääntyi kasvisten käyttö huomattavasti ja sitähän voi toivoa kaikille.

Tuotteista löytyy niin laktoositon, maidoton, gluteiiniton kuin suolatonkin vaihtoehto.

  

Huom ! Tuotteet eivät sisällä lisäaineita eikä natriumglutamaattia.

  

Edustamani tuotteet soveltuvat myös erinomaisesti luokkien varainhankintaan. On ilo helpottaa lapsiperheiden kiireistä elämää ja samalla luokkaretkikassa karttuu!

  

Lisää osoitteessa www.kotigastronomi.fi.

Mikäli tilaat suoraan Kotigastronomin sivuilta, laita tunnukseksi numero 13124.  

Manun kaaliherkku

Keräkaali 

Suuri sipuli

Rypsiöljyä

Kiinalaista Wokkimaustetta

Sokeria

Balsamiviinietikkaa

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi ja kuutioi sipuli. Kuullota sipuli öljyssä paksupohjaisessa kattilassa ja lisää joukkoon kaali. Kuullota kaali ja lisää wokkimauste ja sokeri. Lisää lopuksi balsamiviinietikka ja sekoita. Älä kypsennä liian kauan vaan kaalin on tarkoitus jäädä rapsakaksi. Maistuu niin lämpimänä ruokana kuin kylmänäkin lisukkeena.