TOIMITUSEHDOT

Tilaaminen:

Sivuillani ei ole ostoskoria, vaan tilaaminen tapahtuu sähköpostitse. Ota yhteyttä -linkistä löydät lomakkeen, jonka täytettyäsi klikkaat lähetä -nappia. Otan sinuun yhteyttä lähettämällä tilausvahvistuksen tai kysyäkseni lisätietoja tilauksesta. Kun valikoimastani löytyy mieleisesi tuote, lähetän tilausvahvistuksen. Siinä vahvistetaan tilatut tuotteet, tilauksen hinta ja toimituskulut.

  

Toimituskulut:

Toimituskuluina veloitan kullonkin voimassa olevat todelliset postikulut.

(Esim. 31.12.2009 yhden korun lähetys tai kasvohoitolahjakortti 0,80€.)

  

Pientoimitukset:

Alle 10€ tilauksiin lisätään postikulun lisäksi 2€ pientoimituslisä.

  

Maksaminen:

Kun lähetän sinulle tilausvahvistuksen, lähetän myös samalla viitteellisen laskun. Kun suoritus näkyy tililläni, postitan tilaamasi tuotteen. Varausta pidetään 14 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa mikäli lasku on edelleen maksamatta.

Mikäli haluat, voin tuotteen lähettää myös postiennakolla. Tällöin hintaan lisätään kulloinkin voimassa oleva postiennakkomaksu.

Julkishallinnon yksiköille ja yrityksille maksutapa on laskulla 14 pv netto.

  

Toimitus:

Toimitan tuotteet postitse kun suoritus näkyy tililläni. Laskutusasiakkaiden tuotteet postitetaan sopimuksen mukaan.

Tuotteen voit myös noutaa Kotibutiikistani jolloin voit myös maksaa tuotteen.

  

Vaihto- ja palautusehdot:

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli olet vaihtamassa tai palauttamassa tuotetta, ota yhteyttä sähköopstitse tai puhelimitse, niin voimme sopia palautustavasta ja maksun palauttamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 3 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

  

Muuta:

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kurkituuli.fi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja situoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

  

  

Kurkituuli / KurDesign | Tiina Virta | Puh: 040 559 1723 |